Wie ben ik?

Ik ben Thomas Wallerbosch. Ik ben het slijtersvak praktisch ingerold. Het begon toen mijn ouders op vakantie gingen en me vroegen om op de slijterij te passen. Er kwam een vrouw langs, zij vroeg me welke wijn ze moest drinken bij het gerecht dat ze ging eten. Ik keek rond en koos een passende wijn voor haar uit. Een week later kwam ze lyrisch terug, ze was zeer tevreden over mijn keuze. Dat ik mensen blij kan maken met mijn advies, daar kan ik echt van genieten!

Antonius: De geschiedenis

Mijn vader Antonius Maria (Tonnie) begon in 1977 Slijterij-Wijnhuis Wallerbosch in zijn toenmalige supermarkt: Wallerbosch. In 1995 startte hij in het pand naast de supermarkt een Gall en Gall. Dit heeft hij tot 2004 gedaan waarna ik het stokje van hem overnam. Ik heb toen met plezier tot begin 2015 in de slijterij gestaan. Samen met mijn vader hebben we zo’n 20 jaar de Gall en Gall draaiende gehouden. Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Omdat de winkel mijn grote passie was en ik niet gebonden wilde zijn aan een partij heb ik ervoor gekozen om verder te gaan onder mijn eigen naam. Zo is in de zomer van 2015 Antonius ontstaan, vernoemd naar mijn vader.”

IMG_1201

De Winkel

Ik wilde een winkel creëren waar mensen op een unieke manier de beste drank kunnen proeven, beleven en kopen. Groenlo is een historisch vestingstadje en dat wilde ik in mijn winkel terug laten komen. De winkel straalt warmte en gezelligheid uit door het gebruik van authentieke kleuren en elementen.

Om dranken echt te kunnen beleven heb ik een proeflokaal aan de winkel toegevoegd. Hier kunnen groepen genieten van heerlijke proeverijen met verschillende dranken. Een proeverij is te reserveren voor een groep, maar ik organiseer ook proeverijen waar mensen zich voor kunnen aanmelden.

Alles wat we in de winkel hebben, heb ik eerst geproefd en gekeurd. Zo weet ik precies wat er in de winkel staat en kan ik mijn klanten het beste advies en de beste kwaliteit  bieden. Samen met de klant ga ik opzoek naar het beste product. Deze interactie vind ik zeer belangrijk en ik neem graag de tijd om advies te geven en te vertellen over de producten.

Ik ben altijd blij iemand te kunnen helpen. Mensen moeten zich welkom voelen in mijn winkel en zo zal ik ze ook altijd behandelen.

IMG_1172

 

Contact

Adresgegevens

Beltrumsestraat 18
7141 AL Groenlo

Telefoon

0544 468775

Bedrijfgegevens

KVK: 09143725
IBAN: NL 53 RABO 0323415822

Locatie

Contactformulier

© Copyright 2021 - slijterijantonius.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing