Advies

Antonius staat garant voor kennis en service. Het slijtersvak zit bij de familie Wallerbosch in het bloed. De kennis werd van mijn vader op mij overgedragen. Ik loop over van kennis en passie voor het vak. In mei 2006 behaalde ik mijn liquorist diploma, daarna heb ik nog meerdere cursussen gevolgd. Ik ben goed op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen in de drankwereld.

Heb je een gezellig diner of geef je een feestje en heb je geen idee wat voor drank je daar wilt schenken? Dan kun je altijd bij mij terecht! Ik zal met eerlijkheid en passie voor het vak de beste wijn-, bier- of whiskysoort samen met jou uitzoeken.

Rond de feestdagen of andere speciale gelegenheden is het belangrijk om een goede wijn in huis te hebben. Een goede wijn maakt het gerecht echt af. Je hebt bijvoorbeeld uren in de keuken gestaan om een ontzettend lekker gerecht op tafel te kunnen zetten, dan kun je extra genieten met een goede wijn erbij. Ik zeg altijd: “drink bij iets moois, iets moois”.

Ook voor andere vragen kun je bij mij terecht. Wil je bijvoorbeeld weten of de wijn die je thuis hebt staan nog wel goed is? Of heb je een feestje en wil je weten hoeveel drank je daarvoor nodig hebt?

Ik heb een uitgebreid assortiment en voor elke gelegenheid zit er wel iets tussen. Je mag me voor alles mailen, bellen of whatsappen, geen vraag is voor mij te gek. Ik kan altijd advies geven.

Ik heet je van harte welkom in mijn slijterij, zodat ik je kan voorzien van persoonlijk advies en een goed product.

IMG 1185